Nu är det dags att anmäla till sommarens tennisskola! I år blir det tennisskola vecka 31 för alla åldrar med Jan Doverhem som har många års erfarenhet som tennistränare i flertalet klubbar, bland annat Kullabygdens Tennis och IS Göta i Helsingborg. Att delta i en tennisskola är ett perfekt sätt att fånga sitt tennisintresse. Det ska vara full fart från första stund och fokus ligger på att ha roligt med sporten.

En vecka består av en timmes träning måndag till fredag med start kl 9.00.

Gruppinformation:
Juniorer: 475 kr/vecka
Seniorer: 595 kr/vecka

Anmälan till jandoverhem@gmail.com.
Ange ålder och nivå.
Betalning via Swish på plats.

Dessutom så påminner vi om att det är jättebra att betala medlemsavgiften för att stödja klubben. Spel är ju gratis men det är det tyvärr inte att drifta banan så hjälp oss så vi kan fortsätta hålla banan i fint skick.