Sommar, sol och tennis! Nästa vecka är det tennisskola som Moa håller i, Darwin Cup är igång och för övrigt är det full fart på tennisbanan. Äntligen är staketet klart vilket innebär att vi äntligen kan få upp vindskydd även mot skolan. I våras var banan väldigt svart och smutsig. Vår gissning var att det var sot från pelletsvärmeverket varför kontakt togs med Neova som åtog sig att tvätta banan. Tyvärr tog banan mycket stryk av tvätten. Vi kommer därför att låta måla om banan och Neova står då för merparten av kostnaden vilket vi förstås är tacksamma för. Ommålning av banan är beställd till slutet av sommaren. Vi passar också på att påminna om medlemsavgiften. Det är ideella krafter som driver banan och driftkostnaderna är inte försumbara. Så gillar du att spela tennis så blir du såklart medlem, även om spel är gratis för alla. Trevlig sommar önskar styrelsen!