Viktig uppdatering om Darwin Cup JR:
Något har blivit fel med kontaktformuläret så om du vill vara med och spela, anmäl via sms till Tor 070-4974354

Lördagen den 18 augusti går juniorernas egna Darwin Cup av stapeln. Turneringen spelas i sprintform dvs tiebreak-set och hela turneringen spelas färdigt samma dag. Maxålder är 16 år och blir det tillräckligt många anmälda så kör vi en yngre klass också upp till 11 år. Vi räknar med att starta kl 9 men håll utkik på hemsidan efter starttider när det närmar sig. Anmäl på länken här.

Tävlingen kostar inget men medlemskap i klubben krävs.

Den 18 augusti är också sista dagen att erövra förstaplatsen i Darwin Cup och vi håller tummarna för att vi kan få en spännande titelmatch på eftermiddagen.

På kvällen blir det klubbfest och prisutdelning för både Darwin Cup JR och Darwin Cup i hamnstugan kl 19. Vi får väl se om grillförbudet kvarstår, men ta med det ni vill äta och dricka. Får vi så tänder vi grillen.